Sommarfest i parken

Att vara den i vänskapskretsen som är känd för dina roliga fester, trevliga middagar och spontana sommardrinkar i parken är det alldeles för få som klarar av att vara. Många drar sig från att bjuda på fest med rädslan att det ska bli för dyrt, att grannarna ska klaga, att något i ens hem ska bli förstört eller stulet, att ingen ska komma och så vidare.

Nu på sommaren är det därför perfekt att ordna sin första fest eller bjudning. Eftersom man kan vara utomhus i till exempel en park behöver man inte tänka på att bjuda in människor till sitt eget hem. Att skicka ut en inbjudan via Sociala medier eller sms till alla sina vänner och bestämma en dag, tid och plats utomhus räcker för att festen ska vara i gång. Om man dessutom låter alla ta med sig egen alkohol behöver man heller inte tänka på den kostnaden. Ta med några filtar som ni kan sitta på, köp något billigt pynt som girlanger eller liknande på http://www.partytajm.se/kalastema.html och ta med några engångsgrillar, korvbröd och korvar så kommer det garanterat bli en lyckad sommarfest i det gröna! Se bara till att hålla koll på väderprognosen samt att ni väljer en park där man får dricka alkohol.

Eller varför inte köpa lite ballonger? Se bara hur mycket roligare festen nedan blev med hjälp av dessa färgglada bollar.