Join the party

Fester är livets krydda! Att klä upp eller ut sig, att njuta av god mat och dryck, kul underhållning, att träffa människor – både kända och okända. Att dansa, skratta och kanske till och med gråta en tår. Dessa är allihopa anledningar till varför det är så himla kul med fester, och som festarrangör är det mitt jobb att allt går som på en räls.

Människor väljer att festa av alla möjliga anledningar: födelsedagar, företagsevents, bröllop, halloween och glamorösa röda mattor är bara några få exempel och på den här sidan kommer du att kunna läsa om olika evenemang. Varje fest är en unik upplevelse och mitt jobb är att tillmötesgå önskningar, att se till att allt funkar men också säga ifrån om det behövs. Det gör mitt jobb ständigt föränderligt och inte alltid så lätt, men alltid stimulerande.

Om du funderar på att ha en fest eller kanske till och med att själv bli festarrangör så finns det en hel del att tänka på, varav mycket finns att läsa om här. Det gäller att kunna improvisera och komma på snabba lösningar på oväntade problem, att lyssna på klienterna och att bygga upp ett nätverk av samarbetspartners som kan garantera bra produkter och service. Jag arbetar bland annat med särskilda lokaler, blomsterbutiker, cateringföretag och personalförmedlare.

Varje fest är en ny utmaning och min prioritet är att du skall få precis det du vill, och som klient är det inte alltid lätt att veta om alla alternativ. Det är just därför som jag alltid ser till att träffa alla involverade långt innan festen går av stapeln. Då får jag veta vad för slags tema man vill ha liksom hur stor budgeten är. Det finns alltid många förslag och jag kan garantera ett lyckat party som passar just dig, så länge du berättar vad du skulle vilja ha. Förhoppningsvis kommer de följande sidorna vara till stor hjälp då de är fulla av idéer, råd och tips.